بازدید مدیرکل میراث‌فرهنگی خراسان جنوبی و فرماندار خوسف از مجتمع گردشگری آبگرم لوت

در راستای بررسی ظرفیت‌ها و مشکلات زیرساختی، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی به همراه فرماندار شهرستان خوسف و جمعی از مسئولان از مجتمع گردشگری آبگرم لوت بازدید کردند.

به گزارش میراث‌آریا، در این بازدید که روز دوشنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با هدف ارزیابی وضعیت موجود و بررسی راهکارهای توسعه مجتمع انجام شد، داریوش خسروی مدیر مجتمع آبگرم معدنی لوت گزارشی از روند فعالیت‌ها، مشکلات پیش‌رو و نیازهای اساسی برای ارتقای سطح خدمات ارائه کرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان خراسان جنوبی در حاشیه این بازدید با تأکید بر نقش مجتمع آبگرم لوت در رونق گردشگری منطقه گفت: این مجموعه یکی از جاذبه‌های منحصربه‌فرد طبیعی در استان است که با برنامه‌ریزی و حمایت‌های لازم می‌تواند به قطب گردشگری سلامت  تبدیل شود.

مسعود قلی زاده فرماندار خوسف نیز با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های گردشگری، خواستار تعامل و همکاری بیشتر دستگاه‌های اجرایی در رفع مشکلات موجود شد و افزود: توسعه مجتمع‌هایی از این دست، علاوه بر جذب گردشگر، نقش مهمی در ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی منطقه خواهد داشت.

این بازدید در ادامه برنامه‌های حمایتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان از طرح‌های گردشگری در حال بهره‌برداری و در دست اجرا انجام شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404021600993
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha